2019. máj 09.

LEGO Masters - A LEGO reality műsor - 1. rész

írta: Hardcore Build
LEGO Masters - A LEGO reality műsor - 1. rész

A napokban jött a hír, hogy Ausztráliában is műsorra kerül a LEGO Masters TV sorozat. Ekkor jutott eszembe, hogy én a brit változatot sem láttam, ezért gyorsan bepótoltam. Ráadásul már kettő sorozat is lement. A műsor 2017-ben kezdődött a brit CH4 csatornán. Visszanézhetjük az adásokat a honlapon, de sajnos hazánkban nem elérhetőek, ezért valamilyen megkerülő megoldást kell találnunk.

A műsor egy LEGO köré épült valóságshow. Tudom, hogy ennek a szónak elég negatív a kicsengése, de így hívják ezt a műfajt. A válogatók során a 48 csapatból nyolc maradt, ők versengenek majd egymással, és kapják a legkülönfélébb feladatokat. A másorvezető Melvin Odoom, egy brit rádiós-tévés műsorvezető. A szakértő bírák pedig Roma ...

Tovább Szólj hozzá

verseny reality valóságshow lego masters ch4

2019. máj 06.

Elemek keresése BrickLinken - 3. rész

írta: Hardcore Build
Elemek keresése BrickLinken - 3. rész

Technic elemek

Következzen a harmadik rész, amelyben csak a Technic elemekről lesz szó.

TECHNIC

Ebbe a csoportba tartozik minden elem amelyik a további felsoroltakba nem illik be :) . Például Tehnic méretű ülések (SEAT), dugattyúk (PISTON), motor alkatrészek (ENGINE), csiga alkatrészek (PULLEY), forgó alkatrészek (TURNTABLE), kampók (HOOK), távtartók (BUSH) és egy csomó nagy robotban található gömbcsuklós csatlakozó, vag robot maszk.

Leginkább az előző részben leírt szótárral, és előbb leírt kulcsszavakkal találjuk meg a keresett elemet.

...

Tovább Szólj hozzá

segítség help azonosítás technic connector brciklink

süti beállítások módosítása