2019. már 13.

LEGO 6099 - Az áruló szállítása - Extra ajándékkal

írta: Hardcore Build
LEGO 6099 - Az áruló szállítása - Extra ajándékkal

Traitor Transport

Egy speciális kiadású Castle szettet szeretnék bemutatni. Sajnos a készlet ebben a formában csak az Egyesült Államokban jelent meg, ezért nem is nagyon ismert. Az alap készlet szerencsére mindenhol megvásárolható volt.

43aa04c3-68fa-4ef6-ae8c-a8cb18fe6932_2.JPG

Kövessétek az új Instagramot, sok érdekességgel: Vintage Lego Sets

Maga az alap készlet a 6047, és teljesen megegyezik ezzel az extra kiadással. A szett a Fright Nights témakörébe tartozik, ami elég sok emberhez közel állhatott volna, de sajnos ez is véget ért idő előtt, és nem is igazán jelentek meg nagyobb készletek. A témakör a denevéreket és a sárkányokat is uralma alá hajtotta.

Nagyon szép figurák, sisakok, pajzsok, az épületeken és a járműveken mindenhol megjelenik a denevérszárny díszítés. A készletben, az áruló minifigurát, aki csatlakozott a Royal Knights csapatához, elfogják és biztonságosan szeretnék elszállítani a Sötét Nagyúr várába. Maga a vezér is, a Bat Lord is helyett kapott a készletben, személyesen felügyeli a folyamatot. Nagyon szép a sisakja, a ló takaró festése, az arany kard, és denevér totemállat.

Az átmeneti börtön cella egy szekéren kapott helyet. A cella leemelhető. Sok tűz, kis lampion és denevérszárny, vagy sárkányszárny díszíti a járgányt. A legérdekesebb mégis az, hogy a szekeret nem lovak húzzák hanem egy sárkány. Neki igazából repülnie kéne, nagyon meg kellett zabolázni, hogy csak úgy simán húzzon egy szekeret.

img_1682_1.JPG

img_1680.JPG

Ha ez még nem lenne elég érdekes, akkor ehhez a kiadáshoz mellékelték a sárkány barlangját is. Ez a hatalmas elem a doboz fölött kapott helyet, tényleg óriási. Sajnos nem nagyon találtam rajta olyan pontot amivel beépíthető lenne, de nyilván körbe lehet építeni. A barlang jó mély és sötét, ezért használnom is kellett a vakut, hogy látható legyen benne a teljesen fekete sárkány.

img_1678_1.JPG

img_1687_1.JPG

img_1688.JPG

img_1689.JPG

img_1690.JPG

img_1686.JPG

Nagyon szép szett, és nagyon jó lett volna ha több készlet is megjelenik a Fright Knightsból, lenne igény egy hasonlóra, vagy egy Monster Fighters szerű valamire. Sajnos a fright nights készletek manapság elég drágák, nem sok készült belőlük :/

Melyik témakört hoznátok vissza?

Szólj hozzá

lego denevér áruló barlang sárkány castle traitor fright knight